Hoe ziet een lesavond eruit?

Rond 19.30 komen de dansers binnenlopen. We drinken eerst gezellig met zn allen een kopje koffie/thee. Om 20.00uur start de les tot 21.00uur. Dan houden we een pauze waarbij de inwendige mens eerst even goed gevuld wordt. Daarna gaan we verder met de les tot 22.00uur en dan is het tijd voor verzoekjes. Rond 23.00uur sluiten we af en gaan we moe maar voldaan weer naar huis. (beginners komen om 19.00uur)

 

Rond de feestdagen maken we het nog eens dubbel gezellig, bijvoorbeeld met Koningsdag, dan maken we er een oranje dansavondje van. Zie foto's elders op deze website. Uiteraard worden de jarigen niet overgeslagen en is het op sommige woensdagen extra feestelijk. 2 x Per jaar houden wij een dansstop. De laatste woensdag in juni is dan een feestavond, met een groot koud/warm buffet, waarna we gedurende de maanden juli en augustus geen les hebben. Ook rond de kerstdagen hebben we een stop van twee weken. 

 

Al zin gekregen na het zien van de leuke foto's en video's om je bij ons aan te sluiten? Je bent van harte welkom om mee te doen. Proeflessen zijn altijd gratis!